• Gratis verzending vanaf 75€
  • O.w.v. COVID-19 is het salon gesloten t.e.m. zondag 13/12/2020

Over mij

Mijn naam is Isabelle en na bijna 10 jaar in de Toeristische Sector gewerkt te hebben, besloot ik in 2018 mij te herscholen en te focussen op mijn passie: BEAUTY. In eerste instantie volgde ik een opleiding Make-Up Artist, maar al snel ontdekte ik dat een perfecte make-up look nooit mogelijk is zonder een gezonde en stralende huid. Vele modellen en artiesten hebben een doffe, onzuivere huid die dankzij ongezonde make-up ook nog meer en meer verstopt geraakt. Zeer jammer!

 

Ik wou meer kennis opdoen van de huid en volgde een bijkomende opleiding Schoonheidsspecialiste met daarnaast verschillende cursussen over huidverzorging en -verbetering. Dankzij mijn fascinatie voor een stralende huid of “glowing skin” ging ik op zoek naar producten die écht werken dankzij hoogwaardige en pure ingrediënten.

 

De gelaatsverzorgingen bij Bellafleur worden uitsluitend uitgevoerd met de fantastische  producten van Germaine de Capuccini. Een Spaans merk dat in de top 5 van internationale cosmeticamerken staat dankzij het uitzonderlijke niveau van professionaliteit, know-how en kwaliteit. De make-up wordt verzorgd met de minerale make-up van Bellapierre. Doordat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn, zullen deze de poriën nooit verstoppen of huidirritatie veroorzaken. Make-up en verzorging in één.

Over Bellafleur

De naam Bellafleur is ontstaan dankzij mijn liefste mama en grootmama.

Als kind gebruikten “ons mama en ons moeke” in plaats van Isabelle, vaak de troetelnaampjes Bel, Belleke of Bellafleur.

Ik heb zoveel te danken aan mijn ouders en grootouders, zij zijn er altijd voor mij geweest en steunen mij tot op de dag van vandaag door dik en dun met alle mogelijke ideeën die ik heb. Als eerbetoon aan mijn familie ontstond Bellafleur.

 

Sinds 2019 is Bellafleur gevestigd in Elewijt (Zemst), zeer rustig gelegen met privé-parking voor de deur maar toch vlakbij de afrit van de E19. Centraal tussen Mechelen, Brussel, Leuven en Antwerpen kan je er volledig tot rust komen in huiselijke sfeer.

 

Reserveren kan heel gemakkelijk via de online booking tool. Vind je geen geschikt moment of heb je een specifieke vraag of een belangrijke gebeurtenis op de planning staan? Neem dan zeker even contact op via het contactformulier zodat ik kan kijken welke mogelijkheden er zijn buiten de vaste uren en dagen.